Fotograf i Bergen som tar bryllupsbilder, barnebilder, konfirmasjonsbilder, familebilder og profilbilder for bedrift.


Etter å ha jobbet som fotograf og daglig leder for Fame Fotografene og Fame Schrøder i tilsammen 8 år kunne jeg endelig starte mitt eget studio i 2014.

Har bred og mange års erfaring med å jobbe med barn og syntes fortsatt etter alle disse årene at det er fantastisk morsomt å ta bilder av barn i alle aldre. Deres spontanitet og ærlighet gir alltid en god stemning i studio som igjen har gitt masse gode bilder.

Har i de siste årene spesialisert meg innen bryllupsfotgrafering, både i studio og på location. Å bli valgt som  bryllupsfotograf anser jeg som en stor ære. Det er dagen da alle sanser er ekstra skjerpet, sommerfugler i magen og med et mål for øye; å gi brudeparet den beste fotografiske opplevelsen, de beste bildene og muligheten til å gi minner som skal vare i mange år framover.

Jeg elsker faget mitt og anser meg som veldig heldig hver gang jeg kan ta opp  kamera. Å møte nye mennesker så og si hver dag og ha den unike muligheten til å kunne fange de små og store magiske øyeblikkene er utrolig givende.Håper at jeg vil få muligheten til å være din fotograf.


Powered by SmugMug Owner Log In